KICKER WIKI

Websites en webshops

Ontwerpen en bouwen van een website of een webshop die concreet resultaat oplevert vereist specialistische kennis. Niet alleen van het zoekgedrag van de bezoeker maar ook van de technieken om een website optimaal te laten functioneren. De tijd dat je met een simpele website al resultaat kon boeken is voorbij, een doordachte, gestructureerde aanpak is vereist.

Full service internetbureau Kicker zorgt voor techniek en inhoud van websites die niet alleen door bezoekers worden gewaardeerd vanwege een optimale routing, maar die ook zoekmachinevriendelijk zijn.

Webdesigning

Het ontwerpen en bouwen van een goede website vereist specialistische kennis van de technische aspecten van zowel de structuur van de website als van het functioneren van zoekmachines. Voor een effectieve website is niet alleen gebruikersvriendelijkheid van belang maar zeker ook de technische webdesign. Alleen met de juiste techniek functioneert de website optimaal.

E-commerce shop

Voor iedere toepassing en behoefte ontwikkelt full service internetbureau Bureau Kicker de juiste online winkelomgeving met een duidelijk productaanbod en een eenvoudige en veilige bestel- en betaalprocedure.

Mobiele websites en webshops

Met het intensieve gebruik van smartphones wordt mobiel internet steeds belangrijker. Bureau Kicker kent als geen ander de mogelijkheden van een speciale mobiele interface om uw website of webshop optimaal toegankelijk te maken voor smartphones.

Maak kennis met websites en webshops van Bureau Kicker

Maak een afspraak met de specialisten van Bureau Kicker in Rotterdam en laat u informeren over de mogelijkheden voor websites en webshops. U kunt gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 010 - 225 00 40. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw website of webshop.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40