KICKER WIKI

Waarom Bureau Kicker?

Kiezen voor Bureau Kicker is kiezen voor aantoonbaar resultaat

Als u zoekt naar een creatieve ontwerper/vormgever of een adviseur die u op meerdere fronten van dienst kan zijn, dan vindt u die zeker bij Bureau Kicker. Zoals de zeearend een succesvol jager is dank zij de dubbele focus waardoor hij zowel vooruit als naar de zijkant kan kijken, boekt Bureau Kicker successen met ondersteuning en advies vanuit meerdere invalshoeken.

Grafische vormgeving die werkt

De grafisch ontwerpers van Bureau Kicker hebben niet alleen oog voor creativiteit maar zijn vooral gefocust op het maken van creaties die werken, die uw marktpositie verstevigen.

Communicatie- en marketingadvies met focus op resultaat

De adviseurs van Bureau Kicker werken samen met u langs de kortste route naar de optimale prestatie van uw organisatie op het gebied van communicatie, marketing en verkoop.

Consultancy met diepgang

Vanuit een ‘helicopterview’ kijkt de consultant van Bureau Kicker naar uw organisatie en draagt suggesties en ideeën aan om de totale performance te verbeteren.

Websites en webshops die omzet genereren

De webdesigners en programmeurs van Bureau Kicker kennen alle geheimen van internet en maken de optimale combinatie tussen techniek en functionaliteit.

Mobiele apps voor snelle communicatie

De app ontwikkelaars van Bureau Kicker zorgen voor mobiele apps die communicatieprocessen efficiënter en effectiever maken en naamsbekendheid vergroten en omzet stimuleren.

Internetmarketing met aantoonbaar resultaat

De internetspecialisten van Bureau Kicker weten welke gerichte investeringen in een zoekmachinestrategie met SEO en AdWords leiden tot aantoonbare resultaten.

Wat betekent dat voor u?

  • U werkt samen met een bureau dat een bewezen scherpe focus heeft op resultaat.
  • U heeft een bureau met een volledig dienstenpakket waarmee op meerdere fronten tegelijk de kans op rendement aanwezig is.
  • U beschikt over zeer ervaren adviseurs die hun sporen hebben verdiend in verschillende markten en organisaties.
  • U ervaart een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
  • U heeft volstrekte duidelijkheid over te verwachten kosten en opbrengsten, in specifieke gevallen kunt u afspraken maken over resultaatafhankelijke beloning.
  • U ervaart wat prettig zakendoen met professionals betekent.
 

Kort gezegd

U kiest voor een bijzonder resultaatbureau dat zijn best doet om geld voor u te verdienen.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40