KICKER WIKI

Signing en belettering

Uw bedrijfspand en uw wagenpark zijn niet te missen visitekaartjes voor uw bedrijf. Door uw huisstijl toe te passen in de signing (buitenreclame, bewegwijzering) van uw pand en de belettering/signing van uw bedrijfsauto’s zorgt u voor ruime zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam. Deze vorm van buitenreclame draagt zeker bij tot verhoging van uw naamsbekendheid.

Professionele signing

Door opvallende buitenreclame en goede bewegwijzering naar en in uw pand zorgt u er voor dat bezoekers u snel vinden en dat zij vertrouwd raken met uw beeldmerk en uw organisatie. Er is een zeer ruime keuze aan borden, lichtreclames, bestickering etc., daarom is samenwerking met een professional op het gebied van signing en belettering gewenst om de juiste kwaliteitsuitstraling te bereiken.

Belettering van bedrijfsauto’s

Een goed beletterde bedrijfsauto is een rijdende reclame voor uw bedrijf. Met name door gebruik van huisstijlelementen en/of fotomateriaal kan een aparte uitstraling worden verkregen. Omdat het gaat om bewegende beelddragers moet wel goed worden nagedacht over welke boodschap kan worden overgebracht.

Benieuwd wat Bureau Kicker op het gebied van signing en belettering voor u kan doen?

Bij Bureau Kicker in Rotterdam vindt u communicatieadviseurs en grafisch ontwerpers die voor een groot aantal bedrijven de signing en belettering hebben uitgevoerd. In een kort gesprek krijgt u volledige duidelijkheid over mogelijkheden en kosten. Neem contact op via het contactformulier of bel 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40