KICKER WIKI

Reclamebureau Rotterdam

Bureau Kicker uit Rotterdam gaat verder dan het gangbare reclamebureau. We ontwikkelen pakkende communicatie voor organisaties die hun prestaties willen verbeteren. Dat doen we onder meer door doelgerichte concepten: geïntegreerde communicatie, waarbij on- en offline elkaar versterken. Maar dat is niet het hele verhaal. Reclame wordt pas effectief als je de hele organisatie erbij betrekt.

Met Rotterdamse nuchterheid kijken we daarom vanuit breder bedrijsfkundig perspectief  naar uw organisatie. U hoeft daarbij niet eindeloos op zoek te gaan naar specialisten. Bij Bureau Kicker zit alles onder één dak: van grafisch vormgever tot SEO/ SEA-specialist en programmeurs, maar ook marketing- en communicatieadviseurs met een stevige bedrijfskundige achtergrond: business consultants noemen we die.

U heeft dus één aanspreekpunt dat alles uit handen neemt: online én offline.

Naast deze geïntegreerde campagnes kunt u bij ons ook terecht voor losse producties zoals:

  • Huisstijlen
  • Logo’s
  • Brochures
  • Reclamefolders/flyers
  • Magazines
  • Signing en belettering
  • POS-materialen (posters, lichtbakken, displays)
  • Bedrijfsfotografie
 

Reclame als authentiek verlengstuk van uw bedrijf

Een prachtige reclamecampagne valt in het water als u de beloftes niet kunt waarmaken. Een strakke brochure verliest zeggingskracht als uw doelgroep zich er niet in herkent. Daarom kijken we naar uw marketing- en communicatiestrategie als geheel. Omdat reclame ‘slechts’ het visitekaartje van uw organisatie is, delen we ook graag onze bedrijfskundige kennis met u, zodat uw communicatie naar buiten overeenkomt met uw werkwijze en bedrijfscultuur van binnen.

Bureau Kicker is dus een marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau en internetbureau in één. Dit betekent dat u een complete en geïntegreerde oplossing kunt verwachten. We zullen nooit ‘creatief zijn om het creatief zijn’, maar denken en handelen vanuit het beoogde resultaat: een oplossing die fundamenteel en langdurig effect heeft. En dat is wat ons anders maakt dan een doorsnee reclamebureau.

Kwaliteit en service van excellent niveau

U weet: elk bedrijf is afhankelijk van z’n mensen. Zo is het ook bij Bureau Kicker uit Rotterdam. We zijn trots op onze specialisten en stellen hoge kwaliteitseisen aan zowel mens als proces. Onze professionals zijn betrokken, hebben hart voor hun werk en steken Rotterdams de handen uit de mouwen. Omdat u wéét dat u excellente kwaliteit en oprechte service kunt verwachten, zorgt dat voor een ontspannen relatie.

Een Rotterdams bureau met een verhaal

We houden van ons vak en daarom denken we bij Bureau Kicker constant na over de ontwikkelingen binnen onze disciplines. We voeden ons met nieuwe inzichten over reclame, organisatie, marketing en communicatie. Juist ook vanuit andere vakgebieden omdat dit kan leiden tot breder inzicht in bepaalde situaties. We scheiden de zin- en onzin van hypes en delen onze analyses graag met de buitenwereld. Daarom publiceren we regelmatig inhoudelijke artikelen in relevante vaktitels, waaronder ‘Managementteam’, ‘Marketingtribune’ en 'Frankwatching'. Met deze analyses zetten we vakgenoten (lees: reclamebureuas, internetbureaus etc.)  en organisaties, die graag beter willen presteren, aan het denken. Zodat zij hiermee hun voordeel kunnen doen en zelf hun organisaties beter kunnen laten presteren.

Bureau Kicker uit Rotterdam staat voor:

- Meer Kracht door unieke combinatie van disciplines
- Door anders denken meer Inhoud
- Meer Contact en service door diepe betrokkenheid
- Hoge Kwaliteit door grondhouding en grote ervaring
- Door complexiteit te reduceren meer Eenvoud
- Dit alles leidt tot meer Resultaat!  
 

Reclamebureau, internetbureau, marketingbureau? Kies voor Bureau Kicker!

Bent u benieuwd wat wij kunnen toevoegen op het gebied van marketing, communicatie en organisatie? Neem dan gerust contact op met ons via telefoonnummer 010 - 225 00 40 of via het contactformulier.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40