KICKER WIKI

Reclamebureau Rotterdam

Bureau Kicker is een reclamebureau uit Rotterdam. We ontwikkelen pakkende communicatie voor organisaties die hun prestaties willen verbeteren. Dat doen we onder meer door doelgerichte concepten: geïntegreerde communicatie, waarbij on- en offline elkaar versterken. Maar dat is niet het hele verhaal. Reclame wordt pas effectief als je de hele organisatie erbij betrekt. Met Rotterdamse nuchterheid kijken we daarom naar uw organisatie. U hoeft daarbij niet eindeloos op zoek te gaan naar specialisten. Bij Bureau Kicker zit alles onder één dak: van grafisch vormgever tot SEO/ SEA-specialist, maar ook marketing- en communicatieadviseurs met een stevige bedrijfskundige achtergrond: business consultantsnoemen we die. U heeft dus één aanspreekpunt dat alles uit handen neemt: online én offline.

Naast deze geïntegreerde campagnes kunt u bij ons ook terecht voor losse producties zoals:

 • Huisstijlen
 • Logo’s
 • Brochures
 • Reclamefolders/flyers
 • Magazines
 • Signing en belettering
 • POS-materialen (posters, lichtbakken, displays)
 • Bedrijfsfotografie
 

Reclame als authentiek verlengstuk van uw bedrijf

Een prachtige reclamecampagne valt in het water als u de beloftes niet kunt waarmaken. Een strakke brochure verliest zeggingskracht als uw doelgroep zich er niet in herkent. Daarom kijken we naar uw marketing- en communicatiestrategie als geheel. Omdat reclame ‘slechts’ het visitekaartje van uw organisatie is, delen we ook graag onze bedrijfskundige kennis met u, zodat uw communicatie naar buiten overeenkomt met uw werkwijze en bedrijfscultuur van binnen.

Bureau Kicker is dus een marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau en internetbureau in één. Dit betekent dat u een complete en geïntegreerde oplossing kunt verwachten. We zullen nooit ‘creatief zijn om het creatief zijn’, maar denken en handelen vanuit het beoogde resultaat: een oplossing die fundamenteel en langdurig effect heeft. En dat is wat ons anders maakt dan een doorsnee reclamebureau.

Kwaliteit van excellent niveau

U weet: elk bedrijf is afhankelijk van z’n mensen. Zo is het ook bij Bureau Kicker uit Rotterdam. We zijn trots op onze specialisten en stellen hoge kwaliteitseisen aan zowel mens als proces. Onze professionals zijn betrokken, hebben hart voor hun werk en steken Rotterdams de handen uit de mouwen. Omdat u wéét dat u excellente kwaliteit en oprechte service kunt verwachten, zorgt dat voor een ontspannen relatie.

Een Rotterdams reclamebureau met een verhaal

We houden van ons vak en daarom denken we bij Bureau Kicker constant na over de ontwikkelingen binnen onze disciplines. We voeden ons met nieuwe inzichten over reclame, organisatie, marketing en communicatie. We scheiden de zin- en onzin van hypes en delen onze analyses graag met de buitenwereld. Daarom publiceren we regelmatig inhoudelijke artikelen in relevante vaktitels, waaronder ‘Managementteam’ en ‘Marketingtribune’. Met deze analyses zetten we vakgenoten en organisaties, die graag beter willen presteren, aan het denken. Zodat zij hiermee hun voordeel kunnen doen en zelf hun organisaties beter kunnen laten presteren.

Drie redenen waarom Bureau Kicker uit Rotterdam uw partner is:

 • Uniek en volwaardig dienstenpakket voor een duurzaam resultaat
 • Kwaliteit door veel ervaring en maatwerk
 • Zeer hoog serviceniveau dankzij oprechte betrokkenheid
 

Ontdek de kracht van een Rotterdams reclamebureau

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van excellente reclame, marketing, communicatie en organisatie? Neem dan gerust contact op met ons via telefoonnummer 010 - 225 00 40 of via het contactformulier.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40