KICKER WIKI

PR-plan

Met een gedegen PR plan zorgt u ervoor dat iedereen die direct of indirect bij uw organisatie is betrokken, zowel intern als extern, het juiste positieve beeld heeft. Public relations heeft als doel het wederzijds begrip tussen de organisatie en haar omgeving. Vaak wordt de term “free publicity” gebruikt om het verschil met betaalde publiciteit (reclame) aan te geven.

Public relations strategie

Om een goede wisselwerking tussen de organisatie en haar omgeving te bereiken is het nodig om planmatig te werk te gaan. In een pr strategie wordt vastgelegd welke relatiegroepen met welke boodschap en via welke communicatiekanalen en middelen worden benaderd. In een pr strategie spelen de media (radio, televisie, kranten, internet, social media) een belangrijke rol.

Opzet public relations-plan

Bureau Kicker in Rotterdam heeft in de loop der jaren een aantal public relations plannen met veel succes uitgevoerd. Naast het kiezen van de juiste boodschap en de juiste middelen is vooral inzicht in het denken en handelen van relatiegroepen van groot belang. Voorafgaand onderzoek naar bekendheid en imago vormt een goede basis voor een effectieve pr strategie.

Wilt u advies over het opstellen van een public relations-plan?

Neem contact op met een van de adviseurs van Bureau Kicker in Rotterdam. U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen op telefoonnummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40