KICKER WIKI

POS-materialen en displays

Promotie op de plaats van verkoop of in de showroom zorgt voor directe beïnvloeding van aankopen. U heeft er dus alle belang bij om te kiezen voor professioneel vormgegeven functionele en promotionele POS(point-of-sale)-materialen en displays. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, dus is het zaak professioneel advies in te winnen.

Opvallende POS-materialen

In een winkelomgeving krijgt de consument ongelooflijk veel signalen, van verpakkingen en displays, tot posters en affiches. Om uw product goed over het voetlicht te brengen is opvallend POS-materiaal nodig. Niet alleen displays, maar ook schapkaarten, showcards, folderbakjes, draagtassen, counter displays, etc. Te veel om op te noemen.

De kracht van POS-materialen en displays

Wist u dat ruim 70% van de aankoopbeslissingen door consumenten op de winkelvloer worden gemaakt? En dat met name displays bij de kassa zorgen voor een sterke koopimpuls? Bureau Kicker helpt u graag bij het bedenken en produceren van POS-materialen en displays die effect sorteren op de aankoopbeslissing.

Weten wat Bureau Kicker voor u kan betekenen?

Een gesprek met een van de communicatieadviseurs of grafisch ontwerpers van Bureau Kicker in Rotterdam maakt veel duidelijk. U kunt een afspraak maken via het contactformulier of even bellen met 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40