KICKER WIKI

Organisatieinrichting

Voor effectief en efficiënt opereren is een goede organisatieinrichting cruciaal. De manier waarop bedrijfsprocessen zijn georganiseerd, systemen zijn ingericht en functies zijn bemenst bepaalt of een organisatie haar markten optimaal en winstgevend kan bedienen. Met hun jarenlange ervaring zijn de adviseurs van Bureau Kicker in staat om op een breed bedrijfskundig terrein te adviseren, van organisatie en processen tot cultuur en bemensing.

Oplossen van organisatievraagstukken

Met hun bedrijfskundige achtergrond en hun ervaring in een groot aantal markten en organisaties kunnen de Kicker consultants voor een groot scala organisatievraagstukken oplossingen aandragen. Ondernemingsbeleid, inrichting van de organisatie en zijn sytemen en verdeling van taken en functies zijn samenhangende aandachtsgebieden voor de Kicker adviseur.

Van ondernemingsbeleid naar organisatieinrichting

Bij vaststelling en uitvoering van ondernemingsbeleid gaat het om het maken van keuzes voor de manier waarop de organisatie wensen en behoeften van de markt wil vervullen. Daarbij is een bewuste positionering ten opzichte van de concurrerende omgeving nodig. Vervolgens gaat het bij de organisatieinrichting om de meest effectieve en efficiënte manier om de markt te bedienen.

Benieuwd naar het advies van de consultant van Bureau Kicker voor uw organisatievraagstukken?

Voor nadere kennismaking met de adviseurs van Bureau Kicker nodigen wij u graag uit voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. U kunt daarvoor gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40