KICKER WIKI

Marketingbureau Rotterdam

Bureau Kicker is een full service bureau uit Rotterdam. Wij  werken voor opdrachtgevers die gaan voor kwaliteit en net wat meer verlangen dan het reclamebureau, internetbureau of marketingbureau kan bieden. Dat kan een eigenzinnige MKB’er zijn of een ervaren corporate. Wij helpen hen daarom met het optuigen of optimaliseren van hun marketing, daar waar het nodig is. Dat doen we met een breed dienstenpakket: van sterke strategische [online] marketing tot aan operationele ondersteuning. We doorgronden uw organisatie, leggen de knelpunten bloot en bieden praktische oplossingen vanuit breed bedrijfskundig perspectief. U hoeft niet op zoek naar allerlei leveranciers maar bent in één keer klaar: Bureau Kicker is een fullservice bureau en heeft de meest passende oplossingen altijd binnen handbereik, online én offline.

Marketing alleen is niet genoeg

Wil je als organisatie resultaten boeken, dan is een goede marketingstrategie onmisbaar. Toch is kennis van marketing alleen onvoldoende. Bureau Kicker is daarom een marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau en internetbureau in één. En omdat een goede strategie alleen werkt als je de organisatie als geheel erbij betrekt, delen we ook graag onze bedrijfskundige kennis met u. 

Deze combinatie van diensten, geleverd door onze zeer ervaren professionals, zorgt ervoor dat we u completer en inhoudelijker van dienst kunnen zijn dan het doorsnee marketingbureau.

Excellente kwaliteit en service

We stellen hoge kwaliteitseisen aan zowel onze mensen als aan het proces en staan voor een hoog serviceniveau. Dat komt omdat onze betrokken professionals oprecht en toegewijd zijn in hun werk. Vergelijk het maar met een driesterrenrestaurant, waar zowel het diner als de bediening van hoge kwaliteit is. Zorgt dat er niet voor dat u ontspannen uit eten gaat, omdat u wéét dat het goed is? Op die manier werken wij ook – maar dan wel met gepaste trots en de bekende Rotterdamse nuchterheid.

Een Rotterdams full service bureau met een verhaal

Bij Bureau Kicker vinden we het belangrijk dat er kritisch nagedacht wordt over het vak van marketing, communicatie en organisatiekunde. Dit betekent dat we niet blind trends en hypes volgen (en daarmee onze opdrachtgevers bestoken) om maar zoveel mogelijk omzet te maken.

In plaats daarvan mengen wij ons actief in de discussie over ons vak. We volgen nieuwe ontwikkelingen kritisch en scheiden de zin- en onzin van marketinghypes. Regelmatig publiceren wij opiniërende artikelen in belangrijke vaktitels, waaronder ‘Managementteam’, ‘Marketingtribune’ en 'Framkwatching'. Daarmee zetten we vakgenoten en organisaties die graag beter willen presteren aan het denken. Zodat zij zelf de stappen kunnen zetten die nodig zijn om hun organisatie te verbeteren.

Waarom zou u met Bureau Kicker uit Rotterdam gaan werken?

- Meer Kracht door unieke combinatie van disciplines
- Door anders denken meer Inhoud
- Meer Contact en service door diepe betrokkenheid
- Hoge Kwaliteit door grondhouding en grote ervaring
- Door complexiteit te reduceren meer Eenvoud
- Dit alles leidt tot meer Resultaat.
 

Ontdek wat wij méér te bieden dan alleen de diensten van een marketingbureau

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van een integrale visie op marketing, communicatie en organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 010 - 225 00 40 of via het contactformulier.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40