KICKER WIKI

Magento programmeur

Voor het bouwen van een probleemloos werkende en gebruikersvriendelijke Magento webshop doet u natuurlijk een beroep op een ervaren Magento programmeur. De programmeurs van Bureau Kicker hebben jarenlange ervaring met verschillende Magento webshops voor gevarieerde markten en producten.

Magento webshop ontwikkelen

De Magento programmeurs van Bureau Kicker zijn in staat om een complete Magento webshop te ontwikkelen die voor de klanten zeer gebruikersvriendelijk is. Het design kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl. Een van de voordelen van een Magento webwinkel is dat deze door een Magento programmeur eenvoudig kan worden uitgebreid met extra koppelingen met bijvoorbeeld voorraadadministratie, boekhouding, etc.

Betaalmodule in Magento

De meeste Magento webshops werken met een geïntegreerde betaalmodule van een zogenoemde payment service provider. De Magento programmeur van Bureau Kicker kan er op die manier voor zorgen dat uw klanten op een veilige en vertrouwde manier kunnen afrekenen binnen uw webshop.

Meer weten over bouwen van uw webwinkel door een Magento programmeur?

Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden van een Magento webshop kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook even bellen met 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40