KICKER WIKI

Communicatiebureau Rotterdam

Herkenbaar zijn, uw doelgroep aanspreken en overtuigen om ook echt klant te worden. En naar meetbare resultaten toewerken: u kunt bij Bureau Kicker terecht voor een complete communicatiestrategie. Bureau Kicker is een communicatiebureau in Rotterdam. We ontwikkelen communicatiestrategieën voor organisaties om hun ambities waar te maken. Geïntegreerde communicatie is daar een belangrijk onderdeel van, maar dat is niet het hele verhaal. Daarom kijken we naar uw marketing, communicatie en organisatie als geheel om te zien waar er winst te behalen valt. Wat de uitdaging ook is, we hebben alle expertises in huis: van grafisch vormgevers, SEO- en SEA-specialisten maar ook copywriters en ervaren marketingadviseurs en communicatieadviseurs. U heeft bij Bureau Kicker dus één aanspreekpunt dat uw hele communicatiestrategie voor uw organisatie kan ontwikkelen en uitvoeren.

Communicatie als onderdeel van uw organisatie

Over communicatie en marketing kun je urenlang filosoferen, maar bij Bureau Kicker blijven we graag bij de essentie: hoe zorgen we dat we maximaal resultaat behalen? Dat doen we onder meer door uw online en offline strategie te integreren: we zorgen dat uw corporate communicatie, dat de bekendheid en reputatie van uw organisatie verbetert, naadloos aansluit bij uw marketingcommunicatie, dat uw verkooptransacties optimaliseert. Bij Bureau Kicker uit Rotterdam zijn we expert als het gaat om zo’n geïntegreerde aanpak. Want uw communicatie naar buiten wordt pas effectief als deze in overeenstemming is met de organisatie van binnen. Daarom delen we graag ook onze bedrijfskundige kennis met u, van zowel het proces als het menselijk aspect. Zodat uw communicatie echt gaat renderen!

Als u bij Bureau Kicker uit Rotterdam aanklopt krijgt u dus eigenlijk een marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau en internetbureau in één. Dat betekent dat u een complete en inhoudelijke oplossing krijgt die duurzame resultaten oplevert. En dat is wat ons anders maakt dan een doorsnee communicatiebureau.

Excellente kwaliteit en service

Zoals elk bedrijf is ook Bureau Kicker afhankelijk van z’n mensen. Daarom zijn we trots op onze offline en online specialisten die stuk voor stuk expert zijn in hun vakgebied. Maar ook aan het proces en onze organisatie stellen we hoge kwaliteitseisen. En dat zult u merken. Omdat u kwaliteit en oprechte betrokkenheid kunt verwachten, zorgt dat voor een ontspannen samenwerking. Hierdoor kunnen we met uw organisatie prachtige resultaten boeken.

Een communicatiebureau met een verhaal

We houden van ons werk, maar over communicatie doen helaas veel spookverhalen de ronde. En dat is zonde! Daarom denken we bij Bureau Kicker constant na over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Omdat er ook veel nuttige en interessante inzichten bestaan over marketing, communicatie en organisatie, scheiden we de zin- en onzin van hypes en delen we onze bevindingen graag met de buitenwereld. Regelmatig publiceren we inhoudelijke artikelen in toonaangevende titels, zoals ‘Managementteam’ en ‘Marketingtribune’. Met onze analyses willen helpen we vakgenoten en andere organisaties aan praktische inzichten waarmee ze hun bedrijf beter kunnen laten presteren.

Waarom zou u met Bureau Kicker willen werken?

  • Bijzonder en geïntegreerd aanbod voor een duurzaam resultaat;
  • Hoge kwaliteit, kennis en jarenlange ervaring
  • Een prettige service door oprechte betrokkenheid.
 

Ontdek wat een Rotterdams communicatiebureau u kan brengen

Bent u benieuwd wat excellente marketing, communicatie en organisatie voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons op via telefoonnummer 010 - 225 00 40 of via het contactformulier.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40