KICKER WIKI

Communicatiebeleid

Communicatiebeleid is een afgeleide van het organisatiebeleid, immers financiële, organisatorische, economische en juridische factoren bepalen de koers en de activiteiten van een organisatie. Door middel van communicatiebeleid worden interne en externe doelgroepen op de hoogte gesteld van het reilen en zeilen van de organisatie en wordt geprobeerd een voorkeur voor producten en diensten van de organisatie te creëren.

Onderzoek als basis voor communicatiebeleid

Inzicht in de kennis en houding van relatiegroepen van de organisatie is nodig om een effectief communicatiebeleid te kunnen voeren. De adviseurs van Bureau Kicker zijn zeer ervaren in het opzetten en uitvoeren van communicatieonderzoek als basis voor beleidsplannen. Onderzoeken worden in eigen beheer of in samenwerking met een gespecialiseerd onderzoeksbureau opgezet en uitgevoerd en vertaald in doeltreffende communicatiecampagnes.

Extern advies communicatiebeleid

Om te voorkomen dat de bekende bedrijfsblindheid optreedt bij het opstellen van een communicatiebeleid is het verstandig een extern adviesbureau in te schakelen. Bij Bureau Kicker vindt u communicatieadviseurs met ruime ervaring en een brede communicatiekundige en bedrijfskundige achtergrond. Zij weten met welke communicatiecampagne u de geformuleerde doelstellingen kunt bereiken.

U wilt een gedegen advies voor uw communicatiebeleid?

Maak kennis met de ervaren adviseurs van Bureau Kicker in Rotterdam. Maak gebruik van het contactformulier of bel 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40