KICKER WIKI

Bedrijfslogo

Bedrijfslogo maakt uw organisatie uniek

Uw bedrijfslogo is voor de buitenwereld wat u onderscheidt van andere organisaties. Een goed logo is bovendien in staat om associaties op te roepen met kenmerken van uw organisatie en uw producten en diensten. De grafische en communicatieve kwaliteiten van uw bedrijfslogo zijn dus van eminent belang.

Een onderscheidend bedrijfslogo

Bij het ontwerp van een logo is er een keuze tussen alleen beeld, alleen tekst of een combinatie van beide. Gebruik van uw bedrijfsnaam zorgt voor directe herkenning. Gebruik van een onderscheidend beeldmerk maakt het effect van communicatie-uitingen groter.

Restyling van uw logo

Vormgeving is gevoelig voor trends. Een bedrijfslogo kan in de loop van de tijd verouderen, niet meer passen bij het actuele tijdsbeeld. Restyling van uw logo kan nieuwe impulsen geven, zeker als dat gepaard gaat met aanpassingen in de totale communicatie, intern en extern.

Benieuwd naar de aanpak van Bureau Kicker voor uw bedrijfslogo?

Graag bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn om een nieuw bedrijfslogo te ontwikkelen of uw huidige bedrijfslogo op te frissen. U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40