KICKER WIKI

Bedrijfskundig adviesbureau

Het primaire aandachtsgebied van de consultants van Bureau  Kicker is commercieel beleid of anders gezegd marketing, verkoop en communicatie. Maar omdat vraagstukken op dit gebied niet los gezien kunnen worden van de totale organisatie kiest de Kicker adviseur altijd een brede bedrijfskundige insteek. Zo komen de juiste randvoorwaarden tot stand voor operationeel succes.

Resultaat bedrijfsadviesbureau

Resultaat behalen en behouden, daar gaat het om bij iedere organisatie. Daarom heeft de Kicker adviseur altijd voor ogen het uiteindelijke doel dat moet worden behaald: betere resultaten, al dan niet financieel bepaald. Bij Bureau Kicker vindt u de unieke combinatie van strategische advisering en concrete vertaling in activiteiten, acties en campagnes.

Gedegen bedrijfskundig advies

De adviseurs van Bureau Kicker hebben door hun achtergrond, opleiding en ervaring een brede bedrijfskundige kijk op vraagstukken op het gebied van commercieel beleid, marketing en communicatie. Daarom zijn ze in staat om oplossingen aan te dragen die direct resultaat opleveren.

Meer weten over bedrijfskundig advies van Bureau Kicker?

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de bedrijfskundig adviseurs van Bureau Kicker. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen met 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40