KICKER WIKI

Actiemarketingbureau

Als actiemarketingbureau weet Bureau Kicker als geen ander welke tactieken de meeste kans geven op direct commercieel succes. Voor verschillende bedrijven en producten in zeer uiteenlopende markten hebben wij als actiemarketingbureau successen geboekt. Wij verdiepen ons in de markt en uw product/dienst en bedenken een actiemarketingcampagne die omzet en resultaat oplevert.

Communicatiebedrijf

Actiemarketing is een van de activiteiten van full service reclamebureau Kicker in Rotterdam. Als allround communicatiebedrijf zijn wij ook thuis in thematische marketing en reclame voor het opbouwen van bekendheid en imago. Met de inzet van internet helpen wij veel bedrijven om op korte termijn omzet te genereren.

Marketingbureau Rotterdam

Als communicatie- en marketingbureau in Rotterdam is Bureau Kicker op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van marketing. Wij adviseren graag over een marketingstrategie voor een nieuw product of voor marktontwikkeling of productontwikkeling voor bestaande producten. Als actiemarketingbureau is onze focus sterk gericht op resultaat.

Benieuwd naar wat actiemarketing-Bureau Kicker voor u kan betekenen?

Voor nadere informatie over mogelijkheden ter ondersteuning van uw commerciële resultaten of voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier.
U kunt ons natuurlijk ook even bellen op 010-2250040.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40