“Wijsheid begint met verwondering” SOCRATES
469 - 399 v.C.

Het heden en verleden als basis voor uw toekomstig succes

In een wereld waarin informatie en communicatie explosief blijven toenemen en de hypes elkaar opvolgen, is het zaak het hoofd koel te houden en kritisch te blijven. Het is cruciaal om in een complexe omgeving eenvoudig te blijven denken. Door brede bedrijfskundige ervaring en hoog inlevingsvermogen zijn we snel in staat om knelpunten te herkennen, en te beoordelen waar vereenvoudiging mogelijk is. 

Problemen en ambities benaderen we integraal: het drieluik marketing, communicatie en organisatie hebben elkaar nodig om tot succes te leiden. Die werkwijze resulteert in concrete adviezen en overtuigende vormgeving die zich richt op de essentie. Minimalisme is bij Kicker geen kwestie van smaak maar van kracht. 

Een breder gezichtsveld dan het gangbare reclamebureau of internetbureau

Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle  moderne denkwijzen en marketing- en communicatiemiddelen, maar we zijn geen blinde volgers. Ook het nuttige denkwerk van oude filosofen, musici, architecten en militaire strategen zijn we niet vergeten. Met Rotterdamse nuchterheid en niet gehinderd door onzinnige hypes leggen we de koppeling tussen het heden en verleden en verbinden we verschillende bedrijfskundige disciplines met elkaar; online en offline. Ons gezichtsveld is dus breder dan die van het marketingbureau, reclamebureau of internetbureau. En zo ontstaat en totaaloplossing, die biedt wat uw verwachtingen overstijgt.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40