KICKER WIKI

Webmarketing

Aanwezig zijn op het World Wide Web met een goede website of webshop is eigenlijk niet anders dan het hebben van een winkel in een winkelstraat of winkelcentrum. Om klanten te werven en omzet en winst te genereren moeten promotionele activiteiten plaatsvinden. Met webmarketing worden alle mogelijkheden, zowel betaald als gratis, ingezet om de vindbaarheid van uw website te optimaliseren en uw product of merk onder de aandacht te brengen.

Vergroten vindbaarheid website

De meeste kopers op internet beginnen met het zoeken naar een product of dienst via een zoekmachine. Het is dus belangrijk dat uw website gevonden wordt bij de zoektermen die daarvoor relevant en belangrijk zijn. Als onderdeel van webmarketing is het beschikken over de juiste landingspagina’s voor cruciale zoekwoorden topprioriteit.

Adverteren in zoekmachines

Door het plaatsen van betaalde advertenties in zoekmachines (Google AdWords) of op andere websites (banners) kunt u uw product/dienst onder de aandacht brengen. Op basis van statistieken kunt u zelf bepalen welke advertenties voor welke doelgroepen het meeste resultaat opleveren. U kunt uw budget dus heel resultaatgericht inzetten.

Meetbare resultaten

Bureau Kicker beschikt over speciale tools waarmee vooraf bepaald kan worden welke zoekwoorden voor uw product/dienst de beste resultaten opleveren. Dankzij jarenlange ervaring en een creatieve aanpak kunnen wij u webmarketing zo inrichten dat u het hoogst haalbare rendement uit uw investering haalt.

Zakelijke mogelijkheden internet optimaal benutten?

Maak een afspraak met de specialisten van Bureau Kicker in Rotterdam en laat u informeren over de kortste route naar resultaat. U kunt gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40