KICKER WIKI

Tekstproductie

Een professioneel geschreven tekst vergroot de communicatiekracht van de drager van de boodschap. Correct taalgebruik is een eerste vereiste, aantrekkelijke en lezersvriendelijke formuleringen bepalen de zeggingskracht van een boodschap. Bij Bureau Kicker vindt u specialisten in het opstellen van doelgerichte informatieve en overtuigende teksten. Kort en krachtig, inspirerend en verrassend.

Grote variëteit aan tekstproducties

Een korte wervende tekst voor een folder of een zorgvuldig geconstrueerde tekst voor een bedrijfsbrochure, een informatieve tekst voor een website of een pakkende kopregel voor een advertentie, bij alle soorten tekstproducties voelt de Kicker tekstschrijver zich thuis. De kunst van overtuigend communiceren ligt vooral in het juiste taalgebruik. Of het nu gaat om het gebruik van de juiste commerciële argumenten of de adequate technisch-inhoudelijke onderbouwing.

Relatiemagazines

Eén van de specialismen van Bureau Kicker op het gebied van tekstproducties is het vervaardigen van relatiemagazines. Van de bepaling van de redactionele formule en de vormgeving tot het compleet verzorgen van de inhoud, met onze full service filosofie nemen wij u alle zorgen uit handen. Een relatiemagazine blijkt een sterk en effectief middel om relaties met klanten te onderhouden en klantentrouw te stimuleren.

Vormgeving en tekstproducties

Voor alle vormen van gedrukte en digitale communicatie is het belangrijk dat tekst en beeld elkaar versterken zodat een optimaal effect wordt bereikt. Ook op dit gebied kan Bureau Kicker u uitstekend van dienst zijn. Op het gebied van grafische vormgeving vindt u een groot aantal voorbeelden van uitingen die opvallen en de gewenste reactie bij de doelgroep veroorzaken.

Neem de proef op de som

In een persoonlijk gesprek kunt u kennismaken met de aanpak van Bureau Kicker in Rotterdam. U kunt een afspraak maken via het contactformulier of u kunt ons bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40