KICKER WIKI

Strategy consulting

Voor strategy consulting op het gebied van commercieel beleid, marketing en communicatie vindt u bij Bureau Kicker adviseurs die hun sporen hebben verdiend. Met hun ervaring in verschillende organisaties en sterk uiteenlopende markten kunnen zij u van strategisch advies voorzien voor uiteenlopende vraagstukken en uitdagingen.

Strategisch advies

Een strategisch advies van een Kicker adviseur kan betrekking hebben op strategische overwegingen voor meerdere facetten van beleid, maar ook op implementatie van genomen beleidsbeslissingen binnen de organisatie. De strategy consultant is in staat om vanuit een helicopterview als klankbord en sparringpartner te fungeren.

Waardevolle strategy consulting

Iedere ondernemer wordt permanent geconfronteerd met interne en externe ontwikkelingen die aandacht vragen. Ondersteuning van een ervaren, breed georiënteerde strategy consultant kan een belangrijke bijdrage leveren om op een juiste manier met uitdagingen om te gaan. Verbetering van effectiviteit en efficiëncy is de primaire focus van de Kicker adviseur.

Benieuwd wat een consultant van Bureau Kicker voor u kan betekenen?

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin u kennis en ervaring  van de Kicker adviseur zelf kunt beoordelen. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40