KICKER WIKI

Strategieontwikkeling

Voor advies en ondersteuning bij strategieontwikkeling, zowel op het gebied van marketing, communicatie en commercieel beleid als op ondernemingsniveau vindt u bij Bureau Kicker ervaren adviseurs. Bij ontwikkeling van een bedrijfsstrategie gaat het met name om de manier waarop een organisatie haar producten en diensten positioneert binnen het concurrentieveld.

Strategieontwikkeling voor marketing en communicatie

Bij Bureau Kicker vindt u primair adviseurs voor strategieontwikkeling op het gebied van commercieel beleid. Maar in de praktijk blijkt regelmatig dat voordat een effectieve strategie kan worden opgesteld eerst gekeken moet worden naar de totale organisatie. De Kicker adviseur is gewend om vanuit een helicopterview het functioneren van de organisatie te bekijken en concrete adviezen ter verbetering van commercieel beleid te formuleren.

Van strategieontwikkeling tot implementatie

Om de markt met de juiste producten en diensten te kunnen bedienen moet de ontwikkelde strategie vertaald worden in een goed functionerende operatie. Een kritische kijk op organisatie, systemen en bemensing is nodig om te komen tot een geoliede organisatie die effectief en efficiënt opereert. Input van de Kicker adviseur kan onverwachte mogelijkheden aan het licht brengen.

Benieuwd hoe uw strategieontwikkeling door Bureau Kicker kan worden ondersteund?

Voor nadere kennismaking met de adviseurs van Bureau Kicker en hun werkwijze nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.
U kunt gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40 voor het maken van een afspraak.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40