KICKER WIKI

Social media strategie

Een goede social media strategie is van groot belang om op de juiste manier gebruik te maken van de mogelijkheden van social media als LinkedIn, Facebook en Twitter. Een social media strategie beschrijft welke relatiegroepen met welk doel via welke social media worden benaderd.

Klantenbinding, personeelswerving en interne communicatie zijn enkele voorbeelden van succesvol gebruik.

Planmatige aanpak social media

Hoe en wanneer u gebruik maakt van social media is sterk afhankelijk van wat u wilt bereiken. Als uw doel is het werven van nieuwe klanten of het verstevigen van uw relatie met bestaande klanten zult u social media op een andere manier inzetten dan wanneer u social media wilt gebruiken om vacatures te vervullen.

Participatie in social media

Gericht actief deelnemen aan discussies en berichtgeving via social media is een uitstekende en actuele manier om een dialoog aan te gaan met uw relaties en zo hun voorkeur voor uw organisatie en uw producten of diensten te verstevigen of vergroten. Daarom is het van groot belang om gebruik te maken van hulpmiddelen die de activiteit op social media in kaart brengen.

Zelf doen of uitbesteden?

Heeft u niet de mankracht of onvoldoende inspiratie om u regelmatig bezig te houden met de invullen van uw social media? Bij Bureau Kicker kunt u de invulling van uw social media kanalen volledig uitbesteden aan Bureau Kicker. Lees meer over het uitbesteden van social media en de kosten.

Een concrete vraag of meer weten over social media strategie?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van een social media strategie kunt u contact opnemen met Bureau Kicker via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook even bellen naar 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40