KICKER WIKI

Social media plan

Met een social media plan zorgt u ervoor dat u niet alleen aanwezig bent op social media zoals Facebook, LinkedIn, Hyves en Twitter maar ook dat u de juiste doelgroepen op de juiste manier bereikt. Naast een inventarisatie van welke doelgroepen via welke social media actief zijn wordt een bewuste keuze gemaakt van de manier waarop de organisatie zelf via social media actief is en welke doelen zij daarmee wil bereiken.

Verschillende mogelijkheden van social media

Social media bieden veel mogelijkheden om op interactieve manier met uw relaties te communiceren. U kunt sociale media gebruiken om nieuwe klanten te werven, met uw bestaande klanten over service of problemen communiceren. Maar u kunt social media ook inzetten voor werving van personeel of voor communicatie met uw eigen medewerkers. Bewust gestructureerd gebruik vraagt om een social media plan.

Volg wat er gebeurt in social media

Voor bedrijven en merken is het van groot belang om op de hoogte te zijn van hoe er over uw bedrijf of uw product wordt gepraat door gebruikers. In een social media plan wordt ook vastgelegd hoe uw merk of bedrijf wordt gevolgd en welke actie wordt ondernomen om in te spelen op gebeurtenissen in social media.

Meer weten over de mogelijkheden van social media voor u?

De adviseurs van Bureau Kicker zijn als geen ander thuis in de wereld van social media en adviseren u graag over specifieke mogelijkheden voor uw organisatie of uw merk. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40