KICKER WIKI

SEO Rotterdam

SEO: Rotterdam kiest voor Bureau Kicker

Heeft u interesse in Search Engine Optimization (SEO Rotterdam)? Rotterdam kan voor advies en succesvolle SEO-campagnes terecht bij Bureau Kicker.

Resultaat in SEO

Bent u op zoek naar een ervaren partner op het gebied van SEO? Als reclamebureau in Rotterdam werken wij voor grote en kleine opdrachtgevers. Wij zorgen gegarandeerd voor een betere vindbaarheid van uw organisatie op internet. Daarom noemen wij onszelf liever een resultaatbureau. Ons succespercentage is 70% van de zoekwoorden in de top 10 van Google.

Onze SEO dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Technisch optimaliseren van websites voor betere leesbaarheid voor zoekmachines
  • Zoekmachine geoptimaliseerde teksten schrijven
  • SEO Blogs schrijven en aanvullen
  • Linkbuilding
  • R.o.i. berekeningen t.b.v. onze seo campagnes
 

Eerlijk SEO advies

Bij Bureau Kicker krijgt u altijd een eerlijk SEO advies. Is zoekmachineoptimalisatie wel het beste advies voor uw website? Of kunt u beter eerst starten met een Adwords campagne? Bureau kicker start altijd met een SEO scan van uw website en samen met u bepalen we welke methode en welke zoekwoorden voor u interessant zijn om het maximale resultaat uit uw campagne te halen.

Gedeeltelijk SEO uitbesteden?

Wilt u dat wij zorgen voor topposities in Google, maar wilt u zelf ook uw steentje bijdragen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u voorzien van informatie waarmee u zelf ook meehelpt aan top 10 posities in Google. Bureau Kicker zal dan alleen het gedeelte voor u verzorgen waarvoor een SEO expert nodig is. Samen werken we dan aan een top resultaat.

Jarenlange ervaring in zoekmachineoptimalisatie

Bureau Kicker heeft jarenlange ervaring in SEO. Wij managen tientallen campagnes voor onze klanten en hebben voor honderden woorden een top positie in Google verkregen. De meeste van deze woorden vallen in de categorie ‘zware concurrentie’. Op verzoek kunnen wij u een aantal cases tonen.

Drie units

Bureau Kicker bestaat uit drie units die afzonderlijk of in harmonie met elkaar voor u aan de slag gaan. De creatieve studio houdt zich bezig met huisstijlontwikkeling, ontwerp en copywriting, de communicatie- en marketingafdeling denkt strategieën uit en de unit voor internetmarketing voert uw internetstrategie uit. Effectieve SEO hoort daar ook bij.

Kies voor:

  • Integraal maatwerk
  • Goede verhouding prijs/kwaliteit
  • Prettig en integer zakendoen
  • Ervaren specialisten die bedrijfskundig mee kunnen denken
  • Duidelijkheid over de te verwachten kosten en opbrengsten
 

Als het gaat om SEO, kiest Rotterdam voor Bureau Kicker

Wij voorzien u graag van advies op maat. Maak kennis met onze specialisten en maak vandaag nog een afspraak.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40