KICKER WIKI

SEA advies

Met een SEA advies van full service reclamebureau Kicker in Rotterdam bent u verzekerd van optimale besteding van uw budget in internetreclame. Met SEA (search engine advertising) zorgt u ervoor dat uw producten of diensten in de betaalde resultaten van de zoekmachines getoond worden. Zo trekt u potentiële klanten naar uw website.

SEA consultancy

Voor een effectieve internetstrategie is een afgewogen keuze tussen optimalisatie (SEO) en adverteren (SEA) nodig. De keuze is afhankelijk van de zoekfase waarin uw klanten zich bevinden. Bij algemene oriëntatie leidt SEO tot de beste resultaten, bij klanten die specifiek zoeken zorgt SEA voor een hoger conversie. SEA consultancy van Bureau Kicker helpt u bij het kiezen van de juiste strategie.

SEA advies met meetbare resultaten

Een van de voordelen van internetcommunicatie is de directe meetbaarheid van resultaten. Bureau Kicker beschikt over speciale tools waarmee een inschatting kan worden gemaakt van de succeskansen voor uw product of dienst. Met onze jarenlange ervaring en onze creatieve aanpak zorgen wij voor het hoogst haalbare rendement uit uw investering.

Meer weten over SEA advies van Bureau Kicker?

Voor een concrete vraag over SEA advies of algemene nadere informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40