KICKER WIKI

Relatiemagazine

U weet hoe belangrijk het opbouwen en onderhouden van een relatie met klanten en zakenpartners is voor de continuïteit van uw omzet en winst. Het gunnen van opdrachten is vaak een kwestie van het hebben van een goede persoonlijke relatie. Met een relatiemagazine zorgt u voor een sterke band.

Een relatiemagazine bindt en werft

De ervaring leert dat relatiemagazines het meest effectieve en meetbare marketinginstrument zijn. De binding met de afzender is groter dan bij andere marketingmiddelen en deze wordt positief beïnvloed door een goede balans tussen informatieve en promotionele inhoud. Relatiemagazines zorgen niet alleen voor merkentrouw, ze versterken het imago en bevorderen de verkoop.

Kies voor een specialist in relatiemagazines

U vindt bij Bureau Kicker specialisten in relatiemagazines. Voor een groot aantal klanten verzorgen wij fullservice hun relatiemagazine, van interviews voor de teksten tot de bezorging bij hun relaties. U kunt kiezen uit een aantal standaard opties met vaste prijzen. Natuurlijk kunnen we ook op maat een voorstel voor u op papier zetten.

In een kort gesprek weet u alles

U kunt met ons contact opnemen voor nadere informatie over de mogelijkheden voor uw relatiemagazine. Dat kan via het contactformulier. Maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40