KICKER WIKI

Reclametekst

Het schrijven van een reclametekst is vakwerk. Een ervaren tekstschrijver weet de juiste woorden en de juiste toonzetting van een advertentietekst of een brochuretekst te vinden, zodat de boodschap ook werkelijk effect heeft. Of u kopers van uw product ervan wilt overtuigen dat zij daarmee echt de beste keuze maken of dat u de unieke voordelen van uw dienstverlening over het voetlicht wilt brengen, bij Bureau Kicker vindt u de grafisch ontwerpers die dat voor u in de juiste taal en vorm kunnen gieten.

Wervende reclameteksten

De kunst om te overtuigen is het kennen van de wensen en behoeften van je klanten en daar met de juiste verkoopargumenten op in te spelen. Een wervende tekst moet kort en krachtig zijn. Maar ook de inhoud van een bedrijfsbrochure moet zodanig geschreven zijn, dat de interesse van de ontvanger wordt opgewekt.

Advertentietekst

Een advertentie werkt alleen als deze opvalt. Als de lezer niet getroffen wordt door een opvallende kopregel of een opvallend beeld, zal hij makkelijk doorbladeren en de advertentie over het hoofd zien. Een goede advertentietekst is opvallend, aantrekkelijk, leuk, humoristisch, maar vooral voor de lezer interessant.

Een brochuretekst moet aan twee vereisten voldoen: de tekst moet duidelijkheid verschaffen over wat de organisatie is en doet, maar moet ook voor de lezer uitnodigend zijn om in contact te treden met de organisatie. De kunst van het schrijven van een goede brochuretekst is om niet alles te vertellen over wat de organisatie doet, maar over wat de organisatie voor de lezer kan betekenen.

Bureau Kicker inschakelen voor reclametekst?

Een persoonlijk gesprek is de beste manier om helderheid te krijgen over de mogelijkheden en de aanpak van Bureau Kicker. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen op telefoonummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40