KICKER WIKI

Reclamefolder

De kracht van een reclamefolder

Met een goede reclamefolder bent u in staat om de koopbeslissing van consumenten in uw voordeel te beslissen. Door uw aanbieding op de best mogelijke manier in tekst en beeld in de reclamefolder op te nemen vergroot u uw kans op succes. Een echt goede folder zorgt ervoor dat u meer klanten in uw winkel ziet of meer sales leads krijgt.

Reclamefolders in diverse soorten en maten

Zowel wat betreft formaten als papiersoorten en bedrukkingen zijn de keuzemogelijkheden vrijwel oneindig. Afhankelijk van wat u met u folder wilt bereiken adviseren wij graag over de beste oplossing. Dat kan variëren van een simpele flyer tot een uitgebreide folder die eigenlijk een brochure is.

Reclamefolders maken

Wat uw wensen ook zijn, de grafisch ontwerpers van Bureau Kicker zijn zeer ervaren in het maken van reclamefolders of flyers en kunnen zeker ontwerpen wat u nodig heeft. En natuurlijk kunnen wij ook de grafische productie en eventueel de verspreiding voor u verzorgen.

Benieuwd naar de Bureau Kicker-aanpak voor het maken van uw reclamefolders?

Graag bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn om een succesvolle reclamefolder of flyer voor u te maken. U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40