KICKER WIKI

Reclamecampagne

Natuurlijk moet een reclamecampagne opvallen om tot resultaat te leiden. Maar de inhoud van een reclamecampagne, de belofte van de organisatie voor haar klanten en relaties is nog belangrijker. Daarom zal de adviseur van Bureau Kicker in Rotterdam zich vooral verdiepen in de wensen en behoeften van uw klanten en de unieke eigenschappen en voordelen van uw producten en diensten.

Imagocampagne

Om er voor te zorgen dat uw relaties het juiste beeld hebben van uw organisatie kan een goed opgezette imagocampagne een belangrijke bijdrage leveren. Daarvoor is het nodig dat het gewenste imago van uw organisatie helder is omschreven en zo concreet mogelijk in zichtbare activiteiten, producten of diensten is vertaald.

Reclamecampagnes met resultaat

Of u verbetering van bekendheid of imago wilt bereiken of uw commerciële resultaten wilt verbeteren, Bureau Kicker zorgt voor reclamecampagnes met resultaat. Met een zorgvuldige selectie van media en middelen zorgen wij ervoor dat de reactie van uw doelgroepen op uw reclamecampagne het gewenste effect heeft.

Concreet advies of algemene informatie over reclamecampagnes?

Als u concreet advies wilt of algemene informatie over reclamecampagnes neem dan contact op met Bureau Kicker in Rotterdam. U kunt gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40