KICKER WIKI

Marketingstrategie

Opsporen, werven en binden van klanten, daar gaat het om bij een marketingstrategie. Inspelen op de wensen en behoeften van klanten en daarmee opbouwen van een langdurige winstgevende klantrelatie krijgt steeds meer aandacht. De communicatieadviseurs van Bureau Kicker weten als geen ander welke strategie u het meeste kans biedt op succes. Door jarenlange ervaring in sterk uiteenlopende markten kunnen zij zich snel inleven in uw organisatie en de mogelijkheden van de markt(en) waarin u opereert. Na een grondige analyse weten zij de aanvalstactiek te kiezen die het meeste kans biedt op het behalen van de gewenste resultaten.

Een marketingstrategie met de kortste route naar resultaat

Zowel voor specifieke communicatieproblemen als in een breder kader van marketing- en verkoopbeleid helpen de communicatieadviseurs van Bureau Kicker u om de juiste route te kiezen om uw doelgroep te bereiken. De sleutel tot succes is het onderkennen van de wensen en behoeften van de markt en het formuleren van de juiste propositie om die behoeften te vervullen. Met een frisse blik kijken ze naar uw marketingstrategie en weten zij nieuwe kansen te ontdekken.

Coherente marketingstrategie

Een marketingstrategie wordt uitgewerkt in de bekende 4 P’s (product, prijs, plaats en promotie). Voor sommige branches komen er extra P’s bij zoals personeel, presentatie, processen. Om effectief te opereren dient de onderlinge afstemming van de verschillende elementen optimaal te zijn. Bij een specifiek product of dienst met een hoge prijsstelling hoort kwalitatief hoogstaand promotiemateriaal. Low budget producten kunnen verkocht worden in een simpele verpakking.

Marketingstrategie en succesvol commercieel beleid

Succesvol commercieel beleid vereist grondig inzicht in de markt en het concurrentieveld waarin een organisatie zich bevindt. Op basis van de competenties van een organisatie moeten keuzes worden gemaakt voor de te kiezen aanvalstactiek. Als ervaren sparringpartner denkt Bureau Kicker met u mee. Sleutelwoorden bij onze aanpak zijn het kiezen van de juiste focus en de juiste positionering om uw doelgroep te bereiken.

De adviseur van Bureau Kicker laat zich graag door u uitdagen

Neem de proef op de som en maak een afspraak met een van de communicatieadviseurs van Bureau Kicker in Rotterdam. Dan kunt u gelijk beoordelen of zijn aanpak u bevalt. U kunt ons bereiken via het contactformulier of bellen naar 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40