KICKER WIKI

Magento shop

Met een Magento shop biedt u aan uw klanten de mogelijkheid om op een veilige en snelle manier producten online bij u te kiezen en te bestellen. Het Magento platform biedt een groot aantal mogelijkheden voor ontwerp en inrichting van uw webshop. Met de jarenlange praktijkervaring zorgen de programmeurs van Bureau Kicker voor een online winkelomgeving die stimuleert tot kopen.

Uitgebreide mogelijkheden van een Magento shop

Magento biedt een groot aantal mogelijkheden voor ontwerp en inrichting van een digitale winkelomgeving. De vormgeving kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl. Naast de winkelomgeving voor de klant kunnen diverse koppelingen worden gemaakt met uw computersysteem, bijvoorbeeld voor voorraadbeheer en financiële administratie.

Veilig betalen in uw Magento shop

Voor de meeste Magento shops integreert Bureau Kicker een betaalmodule van een payment service provider. Een veilig manier van betalen voor de klant. En voor u de beste mogelijkheid om transacties te volgen en de gangbare online betaalmethodes aan te bieden zonder extra contracten met financiële partijen.

Wilt u meer weten over de voordelen van een Magento shop?

De adviseurs van Bureau Kicker bespreken graag de mogelijkheden en voordelen van een Magento shop voor uw specifieke situatie. U kunt een afspraak maken door gebruik te maken van het contactformulier of door ons te bellen op telefoonummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40