KICKER WIKI

Magento SEO

Naast de functionele voordelen van een Magento webshop voor uw klanten is de gebruikte techniek optimaal geschikt voor het bereike van goede zoekmachineposities. Bij ontwerp en programmering van de Magento webshop wordt de volledige inhoud zodanig gecodeerd dat deze technisch geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Zoekmachineoptimalisatie

Bureau Kicker heeft jarenlange ervaring met zoekmachineoptimalisatie van websites. Met behulp van een speciaal programma kan een goede inschatting worden gemaakt van de zoekwoorden die de meeste kans op succes bieden. Ook voor Magento SEO geldt dat de inhoud van de webshop zo kan worden gemaakt dat de best denkbare resultaten in zoekmachines worden bereikt.

Webshop voor Magento SEO

Bureau Kicker heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van Magento webshops. Onze programmeurs en ontwikkelaars zijn volledig op de hoogte van de technische en inhoudelijke vereisten voor succesvolle Magento SEO. Met de juiste zoekmachineoptimalisatie zorgt u voor een permanente stroom van bezoekers van uw webwinkel.

Meer weten over Magento SEO door Bureau Kicker?

Voor nadere informatie over de mogelijkheden van Magento SEO kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op telefoonnummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40