KICKER WIKI

Magento e-commerce

Magento is een sofwareplatform waarmee ecommerce websites op een relatief eenvoudige en goedkope manier kunnen worden gebouwd. Magento ecommerce biedt ruime mogelijkheden voor ontwerp en inrichting van een veilige en gebruiksvriendelijke webwinkel voor uw klanten. Ook de creatieve mogelijkheden zijn legio.

Afrekenen via Magento e-commerce

Met Magento ecommerce heeft u een webwinkel waarin uw klanten makkelijk hun producten vinden en gestimuleerd worden tot verder winkelen en bestellen. Een Magento webshop is behalve gebruiksvriendelijk ook goed vindbaar in zoekmachines. En met integratie van een beveiligde betaalmodule kunnen uw klanten veilig en eenvoudig betalen.

Uitgebreide e-commerce mogelijkheden met Magento

Voor de ervaren Magento programmeurs van Bureau Kicker is het mogelijk om verschillende ecommerce middelen te koppelen aan uw website. Zo kan de webshop worden gekoppeld aan soical media als Facebook en Twitter zodat bezoekers uw webwinkel aan andere kunnen aanbevelen. Via koppeling met een digitaal mailingprogramma kunt u e-mailmarketing inzetten.

Wilt u meer weten over de voordelen van Magento e-commerce?

Maak een afspraak met een van de adviseurs van Bureau Kicker in Rotterdam en laat u volledig informeren over de mogelijkheden en voordelen van Magento ecommerce. U kunt gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen met 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40