KICKER WIKI

Internetbureau Rotterdam

Bureau Kicker uit Rotterdam helpt ambitieuze organisaties die hun online prestaties willen verbeteren. Of u nu de conversie wilt verhogen, een gebruiksvriendelijke app wilt lanceren of uw online vindbaarheid wilt vergroten, wij doen wat nodig is om uw doel te bereiken. Dat doen we door een breed, geïntegreerd dienstenpakket te bieden: van strategische marketing tot operationele ondersteuning, we gaan hiermee verder in onze dienstverlening dan het gemiddelde internetbureau. We ontwikkelen niet alleen het product dat u nodig heeft, maar we zorgen ook dat uw webshop, app of social media het gewenste resultaat oplevert. U hoeft daarvoor niet te zoeken naar allerlei specialisten: als full service bureau hebben we alle kennis in huis,van programmeurs tot online marketeers en van vormgevers tot SEO- en SEA-specialisten.

Het internetbureau alleen is niet genoeg

Wilt u als organisatie resultaten boeken, dan is een goede (online) strategie onmisbaar. Een doordachte, gestructureerde aanpak is dan vereist, waarbij kennis van techniek en van het surfgedrag van uw bezoekers essentieel is. Bij Bureau Kicker gaat techniek hand in hand met creativiteit en een flinke dosis gezond verstand met Rotterdamse nuchterheid. Want we doen niet ‘creatief om het creatief zijn’, maar we denken en handelen altijd vanuit het beoogde effect. Zodat u het meeste rendement haalt uit uw online en offline activiteiten. En heeft u eenmaal die prachtige nieuwe app of website? Dan zorgen we desgewenst dat uw gehele organisatie meegaat met deze nieuwe ontwikkelingen. Dat noemen we: business consultancy. Bureau Kicker is dus eigenlijk een marketingbureau, communicatiebureau, reclamebureau en internetbureau in één.

Deze geïntegreerde aanpak, uitgevoerd door toegewijde specialisten, zorgt ervoor dat we u completer en inhoudelijker van dienst kunnen zijn dan een regulier reclamebureau, marketingbureau, communicatiebureau of internetbureau.

Excellent maatwerk en service als uitgangspunt

Van concept tot vormgeving en van functioneel ontwerp tot technische realisatie: aan alles wat we doen stellen we hoge kwaliteitseisen. Dat geldt voor onze mensen maar ook voor het proces. U krijgt bij ons geen website-templates. Nee, alles is maatwerk en van A-kwaliteit. Vergelijk het maar met een driesterrenrestaurant, waar zowel het diner als de bediening altijd van topkwaliteit is. Daardoor kunt u ontspannen een avondje uit, omdat u wéét dat het goed is. Op die manier werken wij ook. Kennis, creativiteit en techniek gaan samen met een hoog serviceniveau, maar dan wel met gepaste trots en Rotterdamse nuchterheid.

Een Rotterdams full service bureau met een verhaal

De wereld van online marketing is voortdurend in beweging. Bij Bureau Kicker vinden we het daarom belangrijk dat er kritisch nagedacht wordt over ons vak. Dit betekent dat we niet blind meelopen met trends en hypes en onze klanten daarmee lastigvallen. In plaats daarvan volgen we nieuwe ontwikkelingen kritisch en investeren we in ons kennisniveau. Juist ook vanuit andere vakgebieden omdat dit kan leiden tot breder inzicht in bepaalde situaties. We publiceren opiniërende artikelen in belangrijke vaktitels, waaronder ‘Managementteam’ en ‘Marketingtribune’ en 'Frankwatching'. Daarin leest u hoe wij tegen marketing en communicatie (trends) aankijken en zetten we organisaties aan het denken, zodat zij zelf datgene kunnen doen waardoor hun organisatie beter zal presteren.

Waarom zou u met Bureau Kicker uit Rotterdam gaan werken?

- Meer Kracht door unieke combinatie van disciplines
- Door anders denken meer Inhoud
- Meer Contact en service door diepe betrokkenheid
- Hoge Kwaliteit door grondhouding en grote ervaring
- Door complexiteit te reduceren meer Eenvoud
- Dit alles leidt tot meer Resultaat!
 

Ontdek hoe uw online prestaties omhoog kunnen en kies voor méér dan een internetbureau alleen!

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van excellente online en offline marketing, communicatie en organisatie? Neem dan gerust contact op met ons via telefoonnummer 010 - 225 00 40 of via het contactformulier.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40