KICKER WIKI

Interne en externe communicatie

Optimale afstemming van interne en externe communicatie is nodig voor een doeltreffende communicatiestrategie. Alleen wanneer alle medewerkers de missie en visie van de organisatie steunen kunt u geloofwaardig communiceren met externe marktpartijen. Bureau Kicker ontwikkelt strategische communicatie waarbij interne en externe communicatie optimaal worden ingezet.

Meer aandacht voor interne communicatie

Veel organisaties richten al hun aandacht voor communicatiebeleid op marktpartijen en vergeten daarbij hoe belangrijk het is dat eigen medewerkers geïnformeerd en gemotiveerd zijn. Een goede afstemming van interne en externe communicatie voorkomt verstoringen in de beeldvorming ten gevolge van verkeerde signalen van slecht geïnformeerde medewerkers.

Strategisch communicatiebeleid

Hoofddoel van strategisch communicatiebeleid is dat zowel de eigen organisatie als marktpartijen het juiste beeld hebben van de organisatie en haar producten en diensten. De adviseurs van Bureau Kicker adviseren bij het opstellen van een strategie met optimale afstemming van interne en externe communicatie.

Meer weten over afstemming van interne en externe communicatie?

Wilt u weten hoe uw interne en externe communicatie beter op elkaar kunt afstemmen of algemene informatie over de diensten van Bureau Kicker? Maak dan gebruik van het contactformulier of bel telefoonnummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40