KICKER WIKI

Huisstijlontwikkeliing

Vertrouw uw huisstijlontwikkeling toe aan een specialist

Uw huisstijl is een uitermate belangrijk onderdeel van de totaalbeoordeling van uw organisatie door uw zakenrelaties. Een goede, consequent toegepaste huisstijl zorgt voor de gewenste kwaliteitsuitstraling. Uw bedrijfslogo is de basis. Toepassing op alle huisstijldragers vraagt om ervaring in het bewaken van de eenheid. Die ervaring vindt u bij Bureau Kicker.

Nieuwe huisstijl ontwerpen

De huisstijl wordt ook wel de visuele identiteit genoemd. Een sterke visuele identiteit is een goed middel om een organisatie te positioneren, bekendheid en imago te verwerven. De visuele identiteit is niet alleen schrijfwijze en vormgeving van het logo, maar ook het gebruik van vaste kleuren, hetzelfde lettertype en dezelfde opmaak van drukwerk. Eenheid in uitstraling is belangrijk.

Huisstijlhandboek

Om na de huisstijlontwikkeling ervoor te zorgen dat deze ook consequent wordt toegepast is het opstellen van een huisstijlhandboek een prima hulpmiddel. In dit handboek worden alle details van de huisstijl vastgelegd en zijn instructies opgenomen voor correspondentie, drukwerk, belettering van gebouwen en auto’s, bedrijfskleding, etc.

Wilt u weten wat Bureau Kicker in Rotterdam kan doen voor uw huisstijlontwikkeling?

Graag bespreken wij met u wat de mogelijkheden en kosten zijn voor huisstijlontwikkeling. U kunt met ons contact opnemen via het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40