KICKER WIKI

Direct marketing plan

Een direct marketing plan heeft tot doel om rechtstreekse transacties tussen leverancier en klant, dus meetbare verkoopresultaten te bereiken. Via verschillende kanalen als advertenties, radio- en tv commercials, websites, telefonische verkoop worden bestaande en potentiële klanten aangespoord om producten en diensten af te nemen.

Direct marketing campagne

De adviseurs van Bureau Kicker hebben ervaring met een breed scala producten en diensten in een groot aantal markten. Als geen ander zijn zij in staat om een effectieve direct marketing campagne op te zetten om uw omzet te vergroten en uw klantenbestand uit te breiden. Met name met gebruikmaking van internet kunnen snel resultaten worden geboekt.

Breed scala middelen voor direct marketing

In een direct marketing plan wordt een strategie uitgewerkt om met inzet van verschillende media en middelen verkooptransacties te realiseren. Naast traditionele middelen als direct mailing en telemarketing worden zeker ook digitale kanalen zoals e-mailing en social media ingezet. Bureau Kicker kan ook de complete response afhandeling voor u regelen.

Meer weten over mogelijkheden van een direct marketing plan?

Neem voor nadere informatie over de mogelijkheden van een direct marketing plan of een direct marketing campagne contact op met de specialisten van Bureau Kicker. U kunt gebruik maken van het contactformulier of ons bellen op telefoonnummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40