KICKER WIKI

Desktop publishing

De grafisch ontwerpers en desktop publishers van Bureau Kicker verzorgen alle denkbare online en offline creaties. Opvallendheid van de boodschap staat daarbij voorop, maar vorm, inhoud en tone of voice moeten passen bij de belevingswereld van uw relaties. Iedere desktop publisher van Bureau Kicker heeft hetzelfde doel voor ogen: creaties maken die effect sorteren.

Creatief DTP-werk

Voor opvallend creatief dtp werk bent u bij full service reclamebureau Kicker aan het juiste adres. Naast hun vaktechnische achtergrond beschikken wij over ruime ervaring met een groot aantal reclameuitingen voor zeer gevarieerde doelgroepen. Creatief dtp werk is een eerste vereiste voor hoogwaardige communicatiemiddelen.

Ook productie van communicatiemiddelen

Wij verzorgen niet alleen de creatieve productie van reclamedragers door onze desktop publisher maar wij regelen ook de complete productiebegeleiding van al uw communicatiemiddelen. Naast creatief dtp werk regelen wij ook complete promotionele acties en multimediale campagnes.

Meer weten over creatief DTP-werk van Bureau Kicker?

Voor een overzicht van recent werk of nadere informatie over mogelijkheden en kosten van de inschakeling van een desktop publisher van Bureau Kicker kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook even bellen op telefoonnummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40