KICKER WIKI

Communicatiestrategie

Wilt u bekendheid en reputatie van uw organisatie verbeteren? Hoe zorgt u er voor dat u nieuwe klanten werft en de relatie met uw bestaande klanten verstevigt? Hoe zorgt u voor informatie, motivatie en betrokkenheid van medewerkers? Een goede communicatiestrategie besteedt aandacht aan al deze aspecten, zowel intern als extern, zowel voor organisatiecommunicatie als marketingcommunicatie en interne communicatie.

Heldere doelstellingen, vertaald in gecoördineerde activiteiten, uitgewerkt in een overwogen keuze van communicatiethema’s en communicatiemiddelen zijn onmisbare elementen van een doeltreffende communicatiestrategie.

Positionering als basis voor effectieve communicatiestrategie

Voor een effectieve communicatiestrategie is een heldere positionering onmisbaar. Het moet duidelijk zijn welke breinpositie u wilt innemen bij uw medewerkers en relaties. U moet helderheid geven over de unieke kenmerken van uw organisatie en uw producten en diensten. En mocht er geen echt onderscheidend vermogen zijn, dan moet u in tekst en vormgeving zorgen voor een onderscheidende positie.

Een communicatiestrategie in praktijk brengen

Met heldere doelstellingen als basis is de uitdaging om de juiste activiteiten met inzet van de juiste middelen te ontplooien om geformuleerde doelen te bereiken. Kennis van voor- en nadelen en communicatieve mogelijkheden van verschillende informatiedragers is onmisbaar. Onderlinge afstemming van activiteiten is nodig om optimaal rendement te halen uit uw inspanningen. Ondersteuning van de Kicker adviseur met zijn specialistische kennis vergroot uw kansen op succes.

Een communicatiestrategie met resultaat

Als u op zoek bent naar een reclamebureau dat concrete resultaten voor u kan boeken dan bent u bij Bureau Kicker aan het juiste adres. Onze communicatieadviseurs en grafisch ontwerpers hebben in de praktijk bewezen dat zij in een groot aantal verschillende situaties concrete resultaten boeken. Of het nu gaat om verhoging van naamsbekendheid, verbetering van het imago of vergroting van marktaandeel en omzet. Onze focus is het behalen van concrete resultaten, geld verdienen voor onze opdrachtgevers.

Ervaren hoe resultaatgericht Bureau Kicker in Rotterdam werkt?

In een persoonlijk gesprek maken wij graag duidelijk hoe wij werken en laten wij u voorbeelden zien van recent behaalde resultaten. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40