KICKER WIKI

Communicatieplan

Als u er zeker van wilt zijn dat uw communicatie ook datgene doet wat u wilt, is het zaak om een communicatieplan te maken. Daarbij is natuurlijk de inhoud van de boodschap belangrijk, maar moet ook gekeken worden naar de doelgroep met wie u wilt communiceren en de middelen die u wilt inzetten. Een tijdsplanning mag ook niet ontbreken natuurlijk.

Intern communicatieplan

Interne communicatie heeft tot doel medewerkers te informeren, te motiveren en te binden. Door een weloverwogen mix van boodschappen en het zorgvuldig kiezen van het medium kan uw interne communicatie er voor zorgen dat uw medewerkers optimaal geïnformeerd en betrokken zijn en optimaal presteren. Naast een personeelsmagazine, publicatieborden en interne memo’s spelen het intranet en e-mail een steeds belangrijker rol.

Marketingcommunicatieplan

In een goed marketingcommunicatieplan wordt aandacht besteed aan doelgroepen, doelstellingen, strategie en inzet van middelen. Afhankelijk van de doelstelling, werven van nieuwe klanten of verstevigen van de relatie met bestaande klanten, en de grootte van de doelgroep wordt gekozen voor de meest geschikte communicatiedragers. Overtuigen in woord en beeld zijn essentieel voor goede marketingcommunicatie.

Kwartaalplan voor communicatie

In de praktijk blijkt de werkwijze van Bureau Kicker, die gebaseerd is op het maken van kwartaalplannen, zeer efficiënt te zijn voor zowel u als opdrachtgever als voor het bureau.Op basis van een briefinggesprek stellen wij een kwartaalplan op voor alle te ondernemen acties binnen geformuleerde doelstellingen en budget. De uitvoering ligt volledig bij het bureau, u als opdrachtgever bent door middel van een permanente voortgangsrapportage altijd op de hoogte zonder dat u veel tijd investeert.

Bureau Kicker inschakelen voor uw communicatieplan?

Een persoonlijk gesprek is de beste manier om helderheid te krijgen over de mogelijkheden en de aanpak van Bureau Kicker. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen op telefoonnummer 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40