KICKER WIKI

Communicatie & marketing

De kortste route naar resultaat

U vindt in Bureau Kicker in Rotterdam een full service reclamebureau dat in meerdere opzichten bijzonder is. Onze focus is het behalen van concrete resultaten voor onze opdrachtgevers. Ons dienstenpakket stelt u in staat om doeltreffend te opereren. In de samenwerking met communicatieadviseurs en grafisch ontwerpers van Bureau Kicker zult u ervaren dat wij met onze ruime ervaring voor elke communicatie- of marketingopgave een doeltreffende oplossing vinden.

Communicatiestrategie

Communicatie is een onmisbaar element bij het functioneren en presteren van organisaties. Om er voor te zorgen dat alle activiteiten optimaal effect sorteren, is het van groot belang om een integrale communicatiestrategie vast te stellen. Uw corporate communicatie, bedoeld om bekendheid en reputatie van uw organisatie te verbeteren, moet naadloos passen bij uw marketingcommunicatie, bedoeld om uw verkooptransacties te ondersteunen. Met zijn ruime ervaring in verschillende markten en met verschillende producten is de adviseur van communicatiebureau Kicker in Rotterdam als geen ander in staat om voor u een effectieve geïntegreerde strategie te ontwikkelen en in praktijk te brengen.

Marketingstrategie

Het aantrekken en behouden van klanten, vooral winstgevende klanten, is een hoofddoel van uw marketingstrategie. Met welke marketinginstrumenten dat in de praktijk gebeurt is sterk afhankelijk van de marktsituatie, uw producten- of dienstenaanbod en uw concurrentiepositie. Uiteindelijk moeten marketing en verkoopinspanningen meetbaar resultaat opleveren. Bij de keuze van in te zetten middelen kan de adviseur van marketingbureau Kicker in Rotterdam u behulpzaam zijn om in een concrete situatie de beste aanpak te kiezen.

Tekstproducties

Met de uitspraak “de taal is gansch het volk” wordt bedoeld dat de taal een weerspiegeling is van de aard, het karakter van het volk. Ook in zakelijke communicatie speelt taalgebruik een cruciale rol, het is de kunst om uw boodschap zodanig te formuleren dat uw klant begrijpt welke voordelen u te bieden hebt. Bij Bureau Kicker vindt u specialisten in tekstproducties, die in staat zijn om uw boodschap in heldere en overtuigende taal te vatten.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40