KICKER WIKI

Communicatie adviesbureau in Rotterdam

Bureau Kicker is een communicatie adviesbureau gevestigd in de Rijnmond, maar opereert nationaal. Ontdek hier waarom wij onszelf ook wel een resultaatbureau noemen.

Als resultaat telt

Geld verdienen voor u: dat is in de basis onze missie. En om deze doelstelling te bereiken, is een degelijke communicatiestrategie nodig. Bureau Kicker heeft ruime ervaring in het opstellen van dit soort plannen. Ook weten wij wat ervoor nodig is om het gewenste resultaat, dat best ambitieus mag zijn, te bereiken.

Schakel een communicatie adviesbureau in

Als communicatie adviesbureau bieden wij u een frisse blik op uw marketing- en communicatie-activiteiten. Waar nodig stellen wij uw plannen bij en zorgen wij voor originele, pakkende reclame-uitingen. Maar voordat het zover is, maakt onze communicatie-adviseur of een van onze account managers graag kennis met u in een persoonlijk gesprek.

Kies voor:

  • Ervaren adviseurs met een focus op resultaat
  • Duidelijke afspraken over resultaten en beloning
  • Een volledig dienstenpakket waarmee u op alle fronten scoort
  • Een communicatie adviesbureau dat breed en bedrijfskundig meedenkt
 

Zoekt u een partner die u ondersteunt in het opstellen en uitvoeren van uw marketing- of communicatiestrategie? Kies dan voor de online en offline oplossingen van Bureau Kicker. Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40