KICKER WIKI

Belettering wagen

Met een goede belettering van uw wagen, vrachtwagen, bus of ander bedrijfsvoertuig zorgt u niet alleen voor herkenbaarheid maar ook voor een kwaliteitsuitstraling. Door al uw bedrijfsvoertuigen te voorzien van een belettering die past in uw huisstijl maakt u gebruik van rijdende reclameobjecten die bijdragen aan verhoging van uw naamsbekendheid.

Beletteren van bedrijfsauto

Voor het beletteren van uw bedrijfsauto bestaan diverse mogelijkheden. Om er voor te zorgen dat de belettering van uw bedrijfsauto, vrachtwagen, bus of ander bedrijfsvoertuig bijdraagt aan de juiste uitstraling van uw organisatie is een professioneel ontwerp vereist. De grafisch vormgevers van Bureau Kicker zorgen voor de beste oplossing passend binnen uw huisstijl.

Ontwerpen en beletteren of bestickeren

Zowel voor de vormgeving als voor de keuze van de te gebruiken techniek bij het beletteren of bestickeren van uw bedrijfsauto’s bent u bij Bureau Kicker aan het juiste adres. Voor een groot aantal bedrijven, organisaties en instellingen verzorgen wij de complete huisstijl. Kwaliteit en professionele uitstraling staan voorop.

Meer weten over belettering van uw wagens?

Voor nadere informatie over mogelijkheden en kosten van belettering van uw wagens kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt natuurlijk ook even bellen met 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40