KICKER WIKI

Bedrijfsfotografie

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Een eeuwenoud gezegde, toegeschreven aan Napoleon, maar nog steeds actueel. Een goede foto vertelt een verhaal, stimuleert de fantasie van de kijker, brengt emotie over. Niet voor niets spelen foto’s een zeer belangrijke rol in zakelijke communicatie.

Een bedrijfsreportage vertelt meer dan u denkt

Door uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen door een professionele fotograaf in beeld te laten brengen kunt u uw communicatie een extra dimensie geven. U kunt:

  • Informatie overbrengen (tonen, demonstreren)
  • De inhoud van de boodschap kracht bijzetten (bewijsvoering)
  • Emotie teweegbrengen (blije mensen / tevreden klanten)
  • Professionaliteit onderstrepen (referentiefoto’s producten/projecten)
  • Gevoel van persoonlijk contact overbrengen (foto’s medewerkers op website)
 

Professionele bedrijfsfotografie heeft extra dimensie

Een professionele fotograaf is in staat het object dat hij bekijkt (mensen, dingen, omgeving) optimaal tot zijn recht te laten komen. Het gekozen camerastandpunt voegt een extra dimensie toe aan het beeld op zich. De fotograaf van Bureau Kicker biedt extra toegevoegde waarde, omdat bij het maken van de beelden al rekening wordt gehouden met de toepassing.

Vraag naar de mogelijkheden van bedrijfsfotografie

De fotograaf van Bureau Kicker in Rotterdam laat u graag voorbeelden zien van gerealiseerde bedrijfsreportages. Over kosten en mogelijkheden informeren wij u graag in een vrijblijvend gesprek. U kunt contact opnemen via het contactformulier of ons even bellen op 010 - 225 00 40.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40