KICKER WIKI

Auto bestickeren

Door uw auto te bestickeren maakt u van bedrijfsauto’s opvallende reclameobjecten. Toepassing van uw huisstijl op gebouwen en auto’s zorgt voor ruime zichtbaarheid van uw bedrijfsnaam. Zowel autobelettering als bewegwijzering of signing van uw pand dragen bij tot verhoging van uw naamsbekendheid.

Autobelettering

Door op de juiste manier gebruik te maken van autobelettering zijn uw bedrijfsauto’s rijdende reclame voor uw bedrijf. Met name door uw auto’s te bestikeren met beeldmateriaal in combinatie met uw logo krijgt u een aparte uitstraling. Omdat het om bewegende uitingen gaat is extra aandacht nodig voor leesbaarheid en zichtbaarheid.

Compleet uitbesteden van autobelettering

Als u uw auto’s wilt bestickeren dan verzorgt full service reclamebureau Kicker in Rotterdam een opvallend ontwerp, volledig passend in uw huisstijl. Maar natuurlijk organiseren en verzorgen wij ook het aanbrengen van de autobelettering van een hoog kwaliteitsniveau.

Benieuwd wat Bureau Kicker te bieden heeft om uw auto te bestickeren?

Voor nadere informatie over mogelijkheden en kosten van autobelettering kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons even bellen op 010-2250040.

BUREAU KICKER PIET SMITKADE 194 3077 MJ ROTTERDAM +31 10 225 00 40 ?KICKER WIKI
BUREAU KICKER
PIET SMITKADE 194
3077 MJ ROTTERDAM

INFO@BUREAUKICKER.NL
+31 10 225 00 40